10 netbutikker du skal kende

 

Netbutikker er det nye, og du kender sikkert allerede en masse. ELLE har lavet en lille guide over netshopping med 10 netbutikker, som du absolut skal kende. Se guiden herunder.

My-Wardrobe.com

Et godt miks af dyre og mere budgetvenlige varer, heriblandt
det italienske mønstermærke MSGM og skobrandet
Lucy Choi, der er grundlagt af Jimmy Choos niece.

www.my-wardrobe.com

Mytheresa.com

Tysk webshop med et fantastisk
udvalg af mærker som Chloé, 3.1 Phillip Lim og Victoria Beckham –og så er de desuden ekslusiv onlineforhandler af Balenciaga.

www.mytheresa.com

Stylepaste.com

Hvis mærker som Carven, Sea NY og Opening Ceremony ikke er grund nok til at klikke forbi, kan vi tilføje, at du også kan shoppe neglelak fra Deborah Lippmann og dufte fra Comme des Garçons.

www.stylepaste.com

Net-a-porter.com

Den ultimative online-shopping-oplevelse. Køb tøj fra alle de internationale mærker, du ikke kan få herhjemme (fra Alexander McQueen til Valentino), og de bliver sendt i smukt indpakkede æsker (hvis du ønsker det). Bonus: Hver uge udkommer deres cool
og underholdende online-magasin.

www.net-a-porter.com

Hennyandmy.com

Alt, hvad dit hjerte begærer af accessories: Fra Lanvin-tørklæder og Lommetasker til solbriller fra danske Prism.

www.hennyandmy.com

Yoox.com

Drømmer du stadig om de Givenchy-sandaler, du aldrig fik købt sidste sommer? Hos Yoox finder du ubegribeligt mange mærker og et stort udvalg af såkaldte ’gamle varer’, selvfølgelig til nedsatte priser. Hvis det ikke er grund nok til at klikke forbi, så har de også en bæredygtig afdeling(Yooxygen) og sælger desuden også kunst og ting til boligen. Snyd heller ikke dig selv for deres
søstersites www.shoescribe.com (sko-himlen!) og www.thecorner.com (masser af cool designere).

www.yoox.com

Muuse.com

Til dig, der ikke vil have det samme som alle andre. Muuse.com udvælger de upcoming designere, de tror på, f.eks. den danske Vogue designkonkurrencevinder Heidi Paula, og samarbejder med dem om særlige Muuse Editions-kollektioner, der kun sælges her. Dine køb leveres smukt indpakket.

www.muuse.com

Modaoperandi.com

Med bl.a. den superstilige Marie Claireredaktør Taylor Tomasi Hill bag roret er Moda Operandi nytænkende inden for onlineshopping. Forudbestil (hele catwalkkollektioner længe før, de kommer i butikkerne. Eneste krav: tålmodighed.

www.modaoperandi.com

Matchesfashion.com

Her kan du finde det bedste fra de britiske designere – og de internationale. Shop skjorter fra Erdem, solbriller fra Stella McCartney og sommerkjoler fra Roksanda Ilincic. Snyd især ikke dig selv for Matches sommerudsalg!

www.matchesfashion.com

Youheshe.com

Isabel Marant, Kenzo, Acne og Stine Goya finder du på de virtuelle hylder, og mangler du ekstra inspiration, så kig forbi indehaver Lulus blog, www.lululoves.com.

www.youheshe.com

Kender du flere gode netbutikker? Så del dem endelig i en kommentar nedenfor.