Bikiniens mærkværdige historie

 

Marshalløerne er en stat i det vestlige Stillehav i Oceanien. Øerne var under 2 verdenskrig et vigtigt strategisk stridspunkt mellem Japan og USA. USA erobrede øerne i 1944, og gjorde i 1947 øerne til en del af det USA-styrede UN Trust Territory of the Pacific Ocean. Frem til 1960erne brugte USA Marshalløerne til atom prøvesprængninger.

Hvis man undrer sig over at jeg skriver om Marshalløerne i et indlæg om Bikini, så er det fordi Marshalløerne er en del af Bikini-atollen, og Bikini opfinderen, Louis Reard, navngav sit todelte stykke badedragt efter Bikini-Atollen på grund af atom prøvesprængningerne. Han mente, og her skal man tænke på at det var i 1946, at den opstandelse bikinien ville forårsage, ville være sammenlignelig med et atombombenedslag.

 

Vælg den rigtige bikini til kæresten

Nå, men jeg har givet mig selv en opgave, der har potentialet til, at eksplodere op i ansigtet på mig. Måske ikke ligefrem i atombombe skala, men alvorligt nok. Jeg vil give min kæreste og mig selv en rejse til varmere himmelstrøg i julegave. Jeg har så fået den ide, at jeg vil pakke billetten ind i en ny bikini. Ja, jeg ved det, jeg må have hjælp.

 

Hjælpen søger jeg på elle.dk, og der er godt med inspiration at få, og jeg ville da i den grad være på herrens mark uden. Eller måske skal jeg bare skyde hjertet op i halsen, finde modet og købe den bikini jeg synes er flot.

Og naturligvis huske at gemme bonen, just in case!