Bliv sund med flad mave kost

Det er in, at være sund. Det er ikke længere nok blot, at være tynd. Nu skal man være sund og have muskler. For at være sund, skal man spise en god kost og her kommer flad mave kost ind i billedet. Flad mave kost består nemlig af en masse gode næringsstoffer, som er vigtige for din krop. 

Bær og nødder er gode for dig

Bær som jordbær, blåbær, brumbær er super gode for din krop og så forebrygge de en masse ting som fx kræft, hjertesygdomme og fedme – det samme gør nødder. Nødder modvirker forebrygger faktisk også rynker, og dem vil vi jo også alle sammen gerne slippe for, ikke?

De små ting

Det er de små ting der gør forskellen, når du skal skifte over til den rette kost. Det kan være ting som at spise et æg oftere, eller spise kylling i stedet for en kotelet, det kan sågar gøre en forskel, hvis du steger din mad i olivenolie, da det også indeholder en masse gode ting, som fx styrker dit immunsvar. Æg og kylling indeholde en masse proteiner, som er super gode for din krop, specielt hvis du træner. At spise havregrød til morgenmad, eller middagsmad er super godt, da det øger din energi og så fastholder det dit blodsukker, samtidig mætter det også rigtig godt, hvilket gør det ideelt som morgenmad.