Burberry flytter sin produktion til England

WordPress databasefejl: [Table 'modenati_wp.wpmdn_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpmdn_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Det er nye tider for det luksuriøse brand, Burberry. Storbritanniens kendte brand samler nu alle kollektioner under ét mærke og vil samtidig fokusere på insourcing. Det betyder, at inden udgangen af år 2016, har Burberry samlet Prorsum, Brit og London kollektionerne under ét mærke – Burberry.

Det er den administrerende og kreative direktør, Christopher Bailey, der har annonceret denne nyhed. Formålet er at fremhæve de britiske rødder og understrege, at Burberry er designet og udviklet i London.

Desuden afslører modehuset, at det har store planer for insourcing. Burberry har et budget på ikke mindre end 525 millioner danske kroner til byggeriet af et nyt produktionsanlæg med vævnings-faciliteter. Byggeriet påbegyndes til næste år.

 

Burberry – et bredt sortiment

Tiltaget sker på baggrund af, at Burberry for andet år i træk har et faldende overskud, fordi efterspørgslen efter Burberry produkter i Asien er faldende.

 

Burberry er kendt for et utal af produkter. Men parfumer er ofte det, der går igen, når forbrugere tænker på Burberry. Hos Stylepit forhandler de et væld af alle de lækre Burberry parfumer, de fleste kender. Endelig, kan du både få enkelt parfumer, men også smukke gaveæsker, der kunne være en perfekt gaveidé.