Cargo Pants

Cargo Pants

Cargo pants er en række bukser i et casual design de har forskellige detaljer som danner forskellige look. Cargo pants findes både i slim/tightfit og mere regularer modeller fra brands som Dickies, Pelle Pelle, Selected, Wrung Division og Super Dry.

Dickies ‘New York’ Cargo Pants

Dickies ‘New York’ Cargo Pants koster 489 kroner i Streetmans online butik. Det er faktisk meget billigt, når man tænker over kvalitet og udseende. Det er nogle Cool oliven grønne cargo pants fra Dickies med fede detaljer – heriblandt 6 lommer – 2 foran, 2 baglommer samt 2 side lommer, derudover er der god plads i benene til trods for at modellen er slim-fit. Når man køber bukserne hos Streetman får man fri fragt med PostDK, en gratis gave ved køb for mere end 1.000 kroner og prisgaranti -10%.

Carhartt ‘Aviation’ Cargo Pants

Carhartt ‘Aviation’ Cargo Pants koster 749 kroner i Streetmans online butik. De kan sagtens bæres til hverdag eller arbejde. Det afhænger selvfølgelig af hvilket arbejde du har.

Steetman.dk

På Steetman kan man købe forskelligt slags mærketøj. Hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev kan du vinde 1500 kroner. Desuden har de altid en masse udsalgsvarer, fri fragt og dag til dag levering. Det er alle de kendte mærker der sælges og det er en god internetportal med mulighed for at finde noget for enhver smag. Du skal ikke være bange for størrelsen på tøjet. Der er fuld returret på tøjet og det skulle gerne foregå problemfrit. Det er ikke alle butikker, det foregår uden problemer. Jeg har selv haft problemer engang jeg skulle bytte et par sko. Det var en rigtig ærgerlig situation. Fordi jeg havde ganske enkelt lavet et fejlkøb, jeg havde aldrig gået med skoene, men de påstod hårnakkede i butikken, at jeg havde gået med dem. Jeg behøver ikke nævne butikkens navn her, men det var en anerkendt stor skokæde.

Er du vild med Streetman så kan du faktisk lige nu få lidt rabat ved at bruge en rabatkode fra den her side.