Er du også en af dem, hvor du tager på blot ved at kigge på en flødekage? Synes du også det er mere end  irriterende at kigge på de slanke piger, som kan proppe sig med søde sager, uden det kan ses? Caroline Fleming er også en af de kvinder, som kan spise og spise uden det videre kan ses. Vil du gerne vide mere om hende og hendes måde at holde vægten og den slanke linje på? Så læs med.

Sød tand

Ifølge Caroline selv, så mener hun, at hun altid har været meget heldig hvad angår vægten, men at det samtidig heller ikke har været noget, som hun har gået særlig meget op i. Hun er vild med lækker og sund mad, da hun kan mærke, at hun får det godt af det. Men hun har også lige som os andre en sød tand, og kan derfor ligesom alle andre godt nyde. Hun er overbevist om, at der er plads til det hele, hvis det er i balance, da hun mener, at det er vigtigt at have en følelsesmæssig, intellektuel og ernæringsmæssig balance. Man ved selv, hvordan ens egen krop fungerer, så hun mener, at man skal holde sig indenfor det, som virker for en selv. I forhold til hendes søde tand, fragter hun faktisk store mængder dansk salmiaklakrids med sig hjem til London!

Fitness

Caroline Fleming holder figuren ved at dyre yoga, hvilket hun gør 3-4 gange i ugen i en lille time ad gangen. Derudover fiser hun rundt efter sine børn og løber lidt her og der, når tiden er til det. Det er ifølge Caroline Fleming nok for hende til at holde den flotte silhuet og den slanke linje til trods for en stor trang til salmiaklakrids. Så piger, i gang med at dyrke yoga – det må virke noget så forfærdeligt godt!