Hvis du ofte har en rigtig øv-dag, hvor alt bare er gået imod dig, så er tv som De Unge Mødre absolut værd at overveje! For hvad der er karakteristisk ved dette program er, at man egentligt bare kan lade informationen gå ind ad det ene øre og ud af det andet igen, da det ikke har nogen videre betydning for din hverdag. Derfor er det også rigtig godt underholdnings-tv, da du sikkert som så mange andre danskere, får bekræftet at dit liv måske ikke er så tosset og træls alligevel. Er underholdning på tv’et alligevel ikke nok, er det også muligt at få en masse andet sladder om de unge mødre i diverse blade og ikke mindst fra bladet Ude og Hjemme, hvor disse mødre får masser af spalteplads. Så god fornøjelse!

 

Let forståeligt koncept

Til dig der ikke har set det, så er tv-programmet De Unge Mødre om noget let at forstå og forholde sig til. Konceptet består blot af at følge de forskellige mødres kamp for en god opvækst for deres børn, samt deres valg om uddannelse, fremtiden etc. I hvert program er der gengangere og en enkelt er to nye, som præsenteres. Disse mødre kan nemt følges i flere sæsoner, hvis seerne finder dem interessante nok. Det er derfor let blot at læne sig tilbage i lænestolen og nyde, at man måske ikke selv står, eller har stået, i en situation som dem.

 

Konceptet hitter i USA

Det succesfulde tv-koncept “De unge mødre” er nu, for at det ikke skal være helt løgn, nået hele vejen til Hollywood og kommet et vigtigt skridt nærmere alverdens fjernsynsskærme. Idémanden bag dette succesfulde (i hvert fald i Danmark) koncept, Kaare Sand, underskrev i 2009 en kontrakt med agentvirksomheden William Morris Agency, som er en af de allerstørste og mest respekterede agenter i USA. Selskabet har blandt andet forestået salget af talentprogrammet American Idols – så mon ikke der lanceres et program a la De Unge Mødre, når tiden er til det derovre? Det mente Kaare Sand i hvert fald, da han selv omtaler sit koncept som meget let at forstå for seerne. Vi må se, om der pludselig ruller et program over skærmen i USA, som ligner dette program meget vel. Held og lykke til ham herfra i hvert fald.