Dickies er et brand med et masse historie bag sig.

Brandet hedder rigtigt Williamson-Dickie Manufacturing Company, men bedre kendt som Dickies. Mærket er et amerikansk beklædnings brand, der blev etableret i 1922 i Texas af C. Don Williamson, hans far og hans fætter.

Brandet har rødder helt tilbage til 1918, hvor det oprindeligt blev startet af C.N. Williamson og E.E. ”Colonel” Dickie, der dengang startede indenfor køretøj og seletøj. Udviklingen til beklædnings brand skete først senere hen, da C.N. Williamson og E.E. ”Colonel” Dicke sammen med et par venner besluttede, at starte et firma kaldt ”U.S. Overall Company”. Dette viste sig, at være en genial idé, da firmaet blev opkøbt i 1922 af C. Don Williamson, hans far og hans fætter. Firmaet blev omdøbt til Williamson-Dickie Manufacturing Company, som er mærket vi i dag kalder Dickies.

Dickies har oplevet stabil vækst allerede fra sine tidlige år, og er i dag den største producent af arbejdstøj verden over. Dickies workwear sælges i alle 50 stater i USA og verden over, i lande som fx Rusland, Chile, Japan, og Island.

Dickies har udvidet deres kollektioner, og forhandler nu både streetwear, fashionwear, skatewear og workwear.

Sådan styler du tøj fra Dickies

Kombiner en slim skjorte fra Dickies med et par skinny jeans med et par flotte causual sneakers for et look, der sagtens kan bruges til en causual fest. For et lækkert og causual hverdags look kombiner en t-shirt fra Dickies med et par ripped skinny jeans og et par sneakers – denne form for kombinationen er specielt populært indenfor skate kulturen. Det populære brand forhandles en del steder, og kan blandt andet købes lige her.