Dickies – Texas Fashion

Dickies

Dickies blev dannet i 1922 i Texas af Williamson-Dickie. Det er verdens største producent af work-wear. Tøjet er med tiden blevet meget populært blandt skatere og bmx’ere. Workwear mærket Dickies indeholder i dag store kollektioner af fashionwear, streetwear og skatewear. Det er meget kendt for deres doubleknee og old-dog workpants.

Dickies ‘Seibert’ Tee

Dickies ‘Seibert’ Tee koster 269 kroner I Streetman. Der er fri fragt med PostDK. Man får en gratis gave ved køb for mere end 1.000 kr. Prisgaranti -10%. Desuden kan du vinde 1500 krone, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev.

Dickies ‘Bakersfield’ Zip Hoody

Dickies ‘Bakersfield’ Zip Hoody er set til 199 kroner hos Streetman. Det er et street-look, som kan bruges når man er ude med vennerne, i skole eller på arbejde. Det er også rart at tage over sig på en søndag eller fridag.

Dickies ‘Chicago’ Crewneck

Endnu en nyhed fra Dickies er Dickies ‘Chicago’ Crewneck. Den er set til 249 kroner hos Streetman.

Hvad kan dette tøjmærke så?

Dickies kan tale til den helt almindelige mand. Men er ofte anvendt som streetwear og skatewear. Det bruges af manden der godt ved at man intet får forærende i livet, han ved godt man skal arbejde for at få noget. Så vidt jeg tolker tøjet henvender det sig mest til den yngre gruppe mænd. Tøjet egner sig godt til bevægelse og aktivitet. Derfor er det godt til den moderne mand, der ikke kan lide begrænsninger. Det er klassisk og ser godt ud. Der er ikke nogen underlige finurligheder eller særegenheder ved designet. Den typiske mand ville sikkert elske at klæde sig i Dickies og jeg kunne forestille mig, at det ville være en fantastisk gaveidé. Da tøjet kan byttes behøver du ikke være bange for et fejlkøb. Dickies kan få den helt almindelige mand til at fremstå attraktiv uden at provokere nogen. Der findes flere forskellige typer tøj hos Dickies, så det er bare med at gå i gang med at finde din favorit.