En bh efter behov

Bh

En bh er ikke kun en pyntegenstand der ser pæn ud, når man tager tøjet af. Det er heller ikke kun en funktionel ting, som skal skjule brysterne. Den skal gerne understøtte barmen på en smuk måde. Den kan have flere funktioner end skønhed. Den kan også holde barmen på plads, det er især rart for kvinder med en stor barm. Der findes forskellige typer, der er en til sport, til særlige lejligheder og til hverdag.

Hverdag

En hverdags bh skal sidde godt. Den må ikke stramme eller gnave og den må meget gerne føles let. Den skal være smuk og man skal føle sig lækker når man har den på. Den må gerne findes i en version med og uden stropper, så den kan bruges til sommerkjolerne. En hverdags bh har de fleste kvinder et par stykker af. Den bliver ofte vasket og er mere slidt. Derfor bliver en hverdags bh skiftet ofte ud.

Sport

En sports bh er nødvendig, når man dyrker sport. Den sørger for, at man kan bevæge sig frit under sportsudøvelse. Den findes ofte i sort, hvid eller hudfarvet. Mange sportsmærker bruger også nogle super seje designs med farver og logo, så din sports bh kan både være smuk og funktionel. Man kan sagtens anvende en sportsbrystholder til hverdag også.

Særlige lejligheder

Det er oftere en dyrere bh. Den skal være i et lækkert materiale og må gerne sidde godt. Man kan måske acceptere den strammer lidt mere end en hverdags bh, men den skal helst sidde behageligt. Den skal have den rigtige størrelse og skål. Hvis man finder en bh, der sidder rigtig godt er det også lettere, når man skal have festtøjet på. En bh der ikke sidder ordentligt kan skabe pinlige situationer. Det gælder derfor om at finde den rette størrelse.