Er en epilator noget for dig?

En epilator er som den perfekte gave til kvinden, der er træt af at barbere ben hver dag, men virker de egentlig? Se anmeldelsen af Silk-épil 5 fra Braun inde på Q og bliv klogere på epilatoren herunder.

Hvad er en epilator?

En epilator er en lille maskine, der minder mest af alt om en barbermaskine af udseende. Den fungerer egentlig også som en barbermaskine, der fjerner nemlig de uønskede hår du har på kroppen. Det kan bruges på blandt andet ben, bikinilinje og under armene.

Hvordan virken epilatoren?

En epilator fungerer på den måde, at den rykker hårene ud, med rod, og det kan derfor være en smule smertefuldt. At benytte sig af en epilator sammenlignes ofte med en voksbehandling og smerte niveauet kan også nogenlunde sammenlignes, men det siges at efter noget tid føltes det faktisk slet ikke smertefuldt længere, da kroppen lige skal vænne sig til epilatoren og så skulle det faktisk føltes som en barbering med en skraber.

Fordele ved en epilator

Fordelene ved at bruge en epilator er helt bestemt, at hårene ikke vokser lige så hurtigt ud igen, som ved en barbering og dette skyldtes, at epilatoren også rykker hår roden ud. Det er desuden også billigere i længden i forhold til voks, normal barbering og hvad der ellers findes, da en epilator faktisk kan holde i mange år.