Få smuk hud som stjernerne

Den meget omtalte award season er netop overstået, og vi har set den ene smukke skuespillerinde efter den anden træde ned ad den røde løber med fejlfri og velplejet hud, som vi alle drømmer om. Bevares, der er ingen tvivl om, at de har eminente makeup artister i ryggen, men det betyder ikke, at vi almindelige dødelige ikke kan snuse os frem til lidt tips og tricks og opnå samme resultat.

Det er ikke altid nemt at holde sin hud smuk og velplejet i en travl hverdag, hvor søvnen måske er begrænset og der sniger sig lidt junkfood ind hist og her. Men der er råd at hente! For at opnå og kunne vedligeholde en smuk hud, er det nødvendigt, at man får plejet både inde- og udefra. Cremer og hudpleje er altså ikke nok, da man også er nødt til at angribe fx stressproblemer, der opstår inde i kroppen. Swiss Clinic er et hudplejemærke, som har fokus på netop dette. De tilbyder både produkter til den udvendige plejning af huden og til pleje indvendigt. Produkterne er udviklet med fokus på langvarige løsninger af hudproblemer, og ikke kun symptombehandling. Og med en Swiss Clinic rabatkode kan du få lidt ekstra pleje for pengene. 

 

Prøv en Dermaroller

En måde at stimulere huden på udefra, er fx med en Swiss Skin Roller fra Swiss Clinic. Swiss Skin Roller er en dermaroller, som med små mikronåle udløser og styrker hudens egen kollagenproduktion. Dermed dannes der altså nye hudceller, og dette er en meget effektiv behandling af både fine rynker og ar fra skoldkopper, acne eller andet. Sammen med denne rulle er det vigtigt at supplere med gode og blide cremer, der passer til din hudtype. Her er det altså vigtigt at finde ud af, om du har tendens til tør hud, fedtet hud eller noget helt tredje.

Indefra kan du forstærke huden ved at spise kosttilskud, som fx Swiss Immunizer. For at holde huden sund og spændstig, er det enormt vigtigt, at kroppen får den mængde af vitamin og mineral, som den har brug for. For at huden kan få mest muligt ud af behandlingerne, er det også vigtigt at få sovet, da det er mens vi sover, at huden regenererer.

Når du har fået hud som Alicia Vikander og Keira Knightley, kan du jo passende kaste dig over Swiss Clincs hårplejeserie, så det velplejede look bliver fuldendt – og helt ærligt, hvem har ikke altid drømt om langt, smukt hår som Kate Winslet i Titanic?