Få sommerlooket med Pieces

WordPress databasefejl: [Table 'modenati_wp.wpmdn_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpmdn_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

De fleste forbinder brandet Pieces med prisvenlige acessories i alle afskygninger – og det gør du sikkert også. Selvom det også er en del af sandheden om brandet, kan det ikke stå alene. Pieces tilbyder nemlig en lang række af tøj, som er designet til at blive kombineret på kryds og tværs, så man står med et smart og moderne look. Pieces er absolut et brand til modebevidste kvinder og til dem, som gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit udseende. Brandet er derfor i særdeleshed et oplagt valg i forhold til sommerens look, da det tilbyder tøj og accessories, som giver et feminint touch.

Smarte sandaler

Til sommerens hedebølger hører selvfølgelig lette og åbne sandaler med, som man nemt kan tage af og på. Det tilbyder Pieces selvfølgelig også – og jeg er da ikke bleg for at indrømme, at jeg selv har investeret i et par, hvor skospidsen er åben. De er virkelig lækre at have på, og så er de samtidig lette at matche sammen med en sød sommerkjole, en nederdel eller et par slim fit jeans og en sød sommertop. De har mange modeller og mange tilhørende farver, som man blot selv kan vælge og vrage imellem i forhold til ens smag og stil.

Lækre skuldertasker

Til sommerens mange byture og strandbesøg er en skuldertaske påkrævet. Det gør, at man ikke behøver slæbe rundt på en større taske eller omvendt; man behøver ikke gå rundt med sin pung og mobil i hånden hele tiden. Det er ret så rart bare at kunne pakke det ned i en mindre skuldertaske, som er nem og let at bære rundt på. Men, det må selvfølgelig også gerne være i et flot design, som passer til resten af sommerlooket. Det er min erfaring, at man slet ikke kan finde ud af at vælge imellem de modeller, brandet tilbyder.