Helle Thorning-Schmidt (Danmarks statminister, hvis nogle skulle være i tvivl) er en kvinde, der er konstant er i rampelyset, og i disse dage er hun endnu mere end normalt grundet det kommende folketingsvalg. På trods af det konstante rampelys, er Helle Thorning-Schmidt aldrig set dårligt klædt.

 

Stilen

 

Helle Thorning-Schmidt er klassisk og stilet i sit udtryk. Hun er især kendt for hendes dyre mærketasker, deraf kaldenavnet “Gucci-Helle”, og disse bidrager til hendes i forvejen meget smukke garderobe. Helle Thorning-Schmidt ses oftest i respektabelt tøj, vi ser altså intet for kort eller for nedringet tøj hos vores kære statsminister.

 

Nøgle elementerne

 

For at klæde dig som Helle Thorning-Schmidt har du brug for vigtige basis ting, nemlig en pencil-skirt, der passer perfekt, en blazer, der ligner at den er syet til dig  (eller en der er syet til dig), en flatterende kjole og et par gode jakkesæts bukser. Disse nøgle elementer skal ikke være i opmærksomhedskrævende farver, som fx gul og pink, men derimod mere nedtonede, som fx sort, navy, mørkegrøn og lign. Til tøjet har du brug for smukke accessories, deriblandt en god og flot håndtaske, gerne Gucci, Chanel, Louis Vuitton eller andre af kendte designere. Har du dog ikke en helt så stor løn som statministeren laver Zara også rigtig fine håndtasker til mere budgetvenlige priser. Derudover har du brug for en par højhælede sko, bid mærke i, at de ikke skal være for høje dog, 5-8 centimeter er rigeligt, i sorte. Kombiner nogle af nøgle elementerne og få et lækkert look som Helle Thorning-Schmidt! Du kan se meget mere om Helle Thorning-Schmidt i Billedbladet.