Et fashionable par var Medina og Christopher bestemt, men på trods af deres smukke stil og udseende holdt deres forhold ikke. Læs mere om hvem, der droppede hvem og hvorfor, samt om de nye forhold her.

Medina er en sand fashionista, der ikke helt bestemt ikke kun er kendt for sit musik. Hun har nemlig en beundringsværdig stil, og hun har absolut ikke noget imod at vise sine dyre mærker frem på blandt andet facebook og instagram. Indtil december havde Medina også ofte noget meget fint om armen, nemlig sangen Christopher, der også har en rigtig flot stil. Parret var sammen indtil december.

Christopher fortæller om forholdet

– Det var mig, der traf beslutningen, men det var ikke nemt, specielt ikke når der stadig er en masse følelser og kærlighed involveret. Så er det sindssygt svært at sige: ”Det skal sgu ikke være os to lige nu”, siger han i “Jeg er Christopher”.

Christopher kommer også ind på, hvorfor han har valgt at være single:

– Jeg er nødt til at komme ud og prøve en masse ting af, før jeg kan slå mig ned i et stort hus og få en masse unger, siger Christopher, der brød med den ni år ældre Medina i december.

Sådan skrev Billedbladet inden premieren på “Jeg er Christopher”, der kørte i marts.

Kommet videre

Både Medina og Christopher er dog begge kommet videre nu. Christopher annoncerede, at der var noget med Cecilie Haugaard, der er kommunikations- og pr-medarbejder for Excel på instagram. Medina var indtil fornyligt kærester med Frederik Bagger, der er marketingkoordinator og søn af designeren Erik Bagger – det siges dog, at hun er kommet over ham også? Medina har nemlig lagt et billed nu med teksten “Him” på instagram, hvor hun har tagget herremodellen Mikkel Gregers Jensen. Mon det holder længere end forholdet med Frederik Bagger?