Find det perfekte outfit til en aften i byen

WordPress databasefejl: [Table 'modenati_wp.wpmdn_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpmdn_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

 

Vi kender vel alle sammen til de opslidende tøjkriser, når vi skal en tur i byen. Sommetider kan man få endevendt hele sit garderobeskab, der ender med at ligge og flyde på gulvet, fordi man ikke føler sig tilpas i noget af sit tøj.

For at finde den perfekte kjole til en bytur eller en hvilken som helst anden begivenhed, er det derfor vigtigt, at man først og fremmest tager sin kropsform i betragtning. Man er derfor nødt til at acceptere den krop, man nu engang har. For når man først har gjort det, kan man klæde sig efter sin kropstype og dermed komme til at se endnu bedre ud.

 

Kjoler til enhver kropstype

 

 

 1. Fyldige hofter og lår

For pæreformede kvinder med fyldige hofter og lår, skal kjolen ikke være kortere end et par centimeter over knæet. Vælg en kjole med en a-line nederdel, men ikke en der er alt for fyldig. For at henlede opmærksomheden væk fra din underkrop, kan du vælge en kjole med en v-hals, halterneck top eller forskønnet halsudskæring.

 

 1. Stor talje
  Hvis du er æbleformet og dermed lidt større på midten af kroppen, skal du forlænge udseendet af din torso og henlede opmærksomheden væk fra din talje. Vælg en kjole med en empire eller drop waist for at redefinere din talje. Undgå tykke bælter omkring din midtersektion. Der findes en masse forskellige kjoler hos Nelly, der lige nu har kjoler på tilbud til 199 kroner, til denne kropstype, og du kan spare flere penge hvis du bruger en Nelly rabatkode.

 

 1. Store arme
  Vælg en kjole med trekvart eller lange ærmer for at henlede opmærksomheden fra dine arme til dine flotte former. Vælg for eksempel klokke ærmer der er 3/4 eller endda fuld længde for at skjule dine arme.

 

 1. Lille barm
  Hvis du ikke er udstyret med en pokkers masse barm bør du undgå dybe halsudskæringer. Vælg i stedet for kjoler med en bandeau hals og pailletter eller andre dekorative ting, der tilføjer lidt dimension. Lagdelte halskæder er meget populære lige nu, og de kan tilføje nogle dimensioner og dybde til din barm.

 

 1. Stor barm
  Kjoler med halterneck toppe og dybe v-udskæringer er meget attraktivt for kvinder, der ønsker at fremhæve deres store barm. For at bringe en del opmærksomhed væk fra din barm kan du imidlertid afbalancere en mindre underkrop, ved at vælge en kjole med en a-line nederdel, der falder et par centimeter over dine knæ.

 

 1. Plus størrelse
  Pak dig ikke ind i lag på lag for at skjule din krop. I modsætning til hvad du måske tror, vil baggy kjoler bare få dig til at se større ud. Vælg tøj, der ikke klamrer sig til din krop, men draperer sig pænt.

 

 1. Den slanke krop
  Sweater eller strik kjoler er fantastisk muligheder for tynde kvinder. Føj lag til din kjole, såsom en cardigan eller en jakke for at skabe mere fylde. Hvis du har meget tynde ben, bør du undgå mini-nederdele og vælge længere kjoler i stedet. Tynde kvinder kan tilføje et tykt bælte til at give deres taljen mere definition. Find masser fyldige kjole hos Nelly, og få en fed rabatkupon fra e-rabatkoder her.