Gå sommeren i møde med Esprit

 

Endelig er sommeren ved at nærme sig. Det betyder, at man gerne må forkæle sig selv, da vintertøjet skal skiftes ud med nyt, smart sommertøj som matcher sæsonens tendenser. Jeg er i hvert fald glad, hver gang sommeren nærmer sig, da det er den eneste tid på året, hvor jeg virkelig giver mig selv lov til at shoppe det jeg vil, når jeg vil.

Søde sommerkjoler

Selv er jeg ret glad for små søde sommerkjoler, som kan bruges til en varm dag på terrassen eller stranden. Det giver benene luft og masser af sol samtidig med, at det er ganske afslappende at iføre sig en sommerkjole, uden det bliver for kikset eller kedeligt. Jeg handler ofte sommerkjoler fra Esprit, da jeg er ret vild med deres snit og måde at bruge blonder på (ja, jeg elsker blonder!).

Matchende ballerinaer

En sød og flot sommerkjole kan selvfølgelig ikke stå alene. Den må gerne sættes sammen med et par ligeså flotte ballerinaer, da det giver et ret flot og sødt helhedsudtryk. Mere sommerligt kan det ikke blive, og det skal nydes, at man kan bruge ballerinaer uden ens tæer er ved at falde af på grund af kulde. Når nu jeg så ofte alligevel er i gang med at shoppe hos Esprit, kan jeg ligeså godt fortsætte. Man er altid sikret en god kvalitet, hvorfor de ikke kun holder en enkelt sæson – og det er ret rart.

Har du selv idéer eller tips til, hvordan man går sommeren bedst i møde i forhold til sommerlige styles? Så vil jeg meget gerne høre det fra dig, da det kan give inspiration til bloggen og til de, som læser med. Så smid endelig en kommentar nedenfor.