Hud – tips til at gøre den smuk

Noget af det folk lægger mest mærke til er din hud. Hvis din hud skinner og stråler af velvære så er det helt sikkert at du nok skal blive stranden, dansegulvet eller strøgets ubestridte dronning. Lær her hvordan du kan få din hud til at stråle som en sol.

Din hud skal holdes i gang

Din hud er faktisk levende og den fornyes ca. hver måned. Den består nemlig af en hel masse cellelag. Du skal derfor regne med at bruge mindst en måned på at gøre din hud smuk, men fordi den hele tiden fornyes så er det altså også muligt at få gode resultater. Du kan læse meget mere om det på den her side om hud.

Behandl huden om natten

Huden regenereres om natten mens du sover så det er vigtigt at det er lige inden sengetid at du smører creme på. Det er derfor også ret vigtigt at du sørger for at få rigeligt med søvn. Gode nat cremer kan du købe her.

 

Beskyt din hud mod solen

Nu hvor det er ved at være sommer så er det også vigtigt at huske at beskytte huden mod solens stråler. For meget sol kan nemlig få din hud til at blive læderagtig. Så selv om du gerne vil være lidt mere brun så er det virkelig et must at du husker at smøre rigeligt med solcreme på.

 

Så alt i alt gælder det om at anskaffe dig en god creme, sørge for at få en god søvn, beskyt huden og så skulle du ellers være sikker på at få lækker hud. Du kan også finde mange flere gode tips til lækker hud inde på IN’s hudsektion, og ligger du selv inde med en masse gode råd så må du meget gerne skrive en kommentar nederst på siden.