Husk shortsene til de eksotiske destinationer

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mere end blot almindeligt varmt på den anden side af kloden, f.eks. i Sydøstasien. Det er jo netop det, vi alle sammen tager derned for. Men, derfor er det netop også vigtigt, at du husker dine shorts i kufferten – ellers er en ting sikkert og det er, at du bliver skide træt af dig selv! Så læs nu indlægget og find ud af, hvordan du garderer dig bedst til hedebølgen.

Sådan pakker du kufferten

For det første skal du sikre dig, at du faktisk har en kuffert liggende, som ikke mangler en bund, et hjul eller det livsnødvendige greb til at køre med den. For det ville da være enormt træls at opdage midt i lufthavnen! Når du så har tjekket op på dette, og har skaffet dig en kuffert (hvis ikke du har en, som er okay), skal du gå i gang med at prioritere dit indhold.

For hvor nødvendigt er det lige at pakke lange bluser, sokker i stride strømme, flere bunker t-shorts og andet i den dur, når alt er så billigt i Sydøstasien. Hovedreglen er jo netop, at du skal have mere med hjem i kufferten, end du havde, da du tog af sted. Opdager du undervejs, at du faktisk ikke ejer et eneste par shorts, skal du ikke fortvivle – for på dette tidspunkt af året, er shorts mere end billige online.

Shop shorts hos Stylepit

Hvis du lige nu er i total panik, og ikke aner hvad du skal gøre af dig selv, fordi du skal af sted om ganske få dage, er webshoppen Stylepit kun et klik væk. På denne tid af året er det tilmed så billigt at købe shorts, at du ikke vil kunne mærke det på pengepungen – jeg ved, hvad jeg snakker om!

Så kom i gang med at pakke kufferten – og god tur!

Vil du vide hvordan du pakker din kuffert optimalt, så se med i videoen herunder: