Hvilken badesandal er du?

Som overskiften siger. Har du så nogensinde tænkt over det? Der findes jo et hav af badesandaler. Det er bare med at finde ud af, hvilken slags man er til.

Farve

Først er det vigtigt at vide, hvilke farver der passer dig og dine fødder. Rød, gul, grøn, sort eller blå? Du skal også tage højde for hvilke farver der passer til dit øvrige tøj, om det så er bikini, badeshorts eller normalt sommertøj. Personligt foretrækker jeg bare nogle standard sorte, det passer til det meste, og sådan nogle kan altid bruges – især her til sommer.

 

Behagelighed

JA! Du skal gå på dine fødder forhåbentlig resten af dit liv, derfor skal fodtøjet være i orden. Mange sportssandaler skulle give god støtte til foden, da de er speciallavet. Men det er bestemt også muligt, at købe badesandaler fra en helt normal butik, som stadig er gode at gå i.

 

Brug

Inden du køber er det ret ideelt, at tænke over, hvorhenne du kommer til at bruge dem. Nogle mennesker køber dem, så de kan have dem på i svømmehallen, andre bruger dem på stranden og nogle bruger dem som klipklippere, altså en hverdags/sommer-sko. Så det er jo afhængigt af, hvad du laver mest. Selvfølgelig kan du også købe nogle til det hele, ved bare ikke hvor glade svømmehallerne bliver, hvis man bruger udendørssko inde hos dem.

 

Pæne fødder

Det er jo en sko, hvor man kan se foden igennem, og hvis du skal vise dig i sandalerne, ville det så ikke være fedt at have lækre fødder? – Jeg hader selv, hvis folk har klamme og beskidte fødder. Hvis de har beskidte og alt for lange tånegle. Ej puha! En ordentlig omgang manicure eller lignende ville sikkert gøre underværker – det behøver dog ikke at koste dig dyre domme, det kan nemlig gøres selv.