Ibi Støving

Ibi Støving, der danner par med den 16 år yngre fodboldspiller Simon Makienok. Af en eller anden grund forarger dette mange danskere. Jeg kan ikke rigtig se hvad problemet skulle være ved at hun dater en yngre mand. Hvis det var omvendt, ville ingen undre sig. Der er aldrig noget galt, når en mand dater en yngre kvinde. Hvorfor er det så slemt når det er omvendt?

Yngre kvinder og ældre mænd

Der kan ligefrem være fordele ved at date en yngre mand eller kvinde. Fx behøver man ikke tænke på forpligtelser. Lad os sige en mand i 30erne finde en yngre kvinde i 20erne. Så er det pludselig helt fint for manden og sige: skat, det der med børn og familie, det venter vi lige nogle år med ik”. Men hvis han havde fundet en kvinde på hans egen alder, var han nød til at blive en mand og stå inde for et ansvar, kvinden ville nok ikke vente 10 år på at få et barn hvis hun selv er 35 år. Personligt kan jeg ikke se hvad der skulle være spændende ved at date en mand der er 16 år yngre end mig selv, jeg tror jeg ville kede mig ihjel. Men hver sin smag.

Udseende

Så er der også lige det med udseendet. Ældre mænd er vældig charmerende, synes jeg. Jeg kan ikke se så meget charmerende ved ældre kvinder, men har spurgt mig frem hos det modsatte køn og de synes åbenbart, at ældre kvinder sagtens kan være charmerende. Det er ikke et spørgsmål om alder, fik jeg at vide, men et spørgsmål om charme og tiltrækning. Desuden er der noget kvinder i 40erne kan som kvinder i 20erne kun kan drømme sig til. Og det er måske det Ibi Støvring er ude for, fordi hun er super skøn og det er vel netop sådan en kvinde yngre mænd føler sig tiltrukket af. Tak, Ibi, for at have givet os andre tiltro på os selv når vi når din alder.