Ibi Støving skal giftes. Hvis det ikke er gået din næse forbi, så er Ibi Støving igen blevet forlovet og står snart foran alteret igen. Hvad du så måske heller ikke ved er, at hun skal giftes med en 16-årig yngre mand, ikke noget man hører tit om, og du kender ham sikkert godt. Han er fodboldspiller. Han spiller for Brøndby. Han hedder Simon Makienok. Forlovelsen har forarget mange, men hvis man ser på Ibi i det store perpektiv, så endnu en forlovelse ikke noget ganske nyt.

Mange mænd gennem årene

Ibi Støving på 39 år skal giftes med Simon Makienok på sølle 23 år. De begyndte at date i august sidste år, hvortil Makienok nu har været nede på knæ og dermed blevet forlovet med Ibi. Så er spørgsmålet blot, om Ibi nu falder til ro med mændene, da hun har haft en del mænd inde på livet efterhånden. i 2003 var hun forlovet med sangeren René Dif. Men dette forhold endte brat, efter han blev dømt for vold, da han på en sommerhustur slog Ibi Støving i hovedet. Fem år senere blev den nu 39-årige Ibi, mor til Anakin på nu 6 år. Ham fik hun sammen med den svenske fodboldspillerTobias Grahn, som sluttede grundet et turbulent forhold. Det er skam heller ikke første gang, at hun er blevet gift. En druktur i Las Vegas sammen med vennen Kevin endte på en klassisk Vegas-vis med en tur på kapellet, hvorfor hun i en kort periode havde skiftet efternavnet ud med Castrow.

 

Så man kan roligt sige, at Ibi Støving bestemt ikke er kræsen, når det gælder mænd. Ej heller er hun god til at sige nej til en eventuel forlovelse – måske det ender i det bedre denne gang? Man kan måske lidt utraditionelt sige, at fjerde gang for hende er lykkens gang. Så Simon, pas nu godt på hende, og vær yderst forsigtig.