Solen skinder, fuglene synger og de unge sidder indenfor bøjet over en bærbarcomputer og en masse bøger, mens de læser op til deres studentereksamener. Det er vigtig for mange at få høje karakterer, så de i sidste ende kan vælge lige det studie, som de har lyst til – om så det er medicin, økonomi eller klassisk sprog, så vil vi alle helst klare os godt og have flere muligheder åbne. Derudover skal der også købes gaver til de unge studenter, så her vil jeg give et tip til, hvad du kan give til en dreng.

Fred Perry

Drenge er og bliver mere besværlige at købe gave til, men tøj kan alle vel bruge. Lige nu kører Streetman.dk et fantastisk stort udsalg, hvor du kan spare penge på lækre mærker som Fred Perry. Fred Perry er et klassisk kvalitets mærke, som blev stiftet i 1940’erne, da den tidligere østrigske fodboldt spiller, Tibby Wegner, kontaktede den tre dobbelte Wimbledon vinder, Frederik John “Fred” Perry, med en idé, som udviklede sig til det første svedarmbånd. Den næste idé var en poloshirt med den velkendte laurbærkrans øverst, og det var netop denne tætsiddende t-shirt med knapper øverst, som blev til et af mærkets største succeser.
Fred Perry’s logo, laurbærkransen, er baseret på det oprindelige symbol på Wimbleodon. Logoet, som vises på venstre bryst af en beklædningsgenstand fra Fred Perry, der er syet ind i stoffet, modsat mange andre mærke, som benytter sig af tryk.
Den hvide tennis trøje blev først suppleret i slutningen af ​​50’erne, da folk begyndte at kræve mere varieret farver på tøjet. Fred Perry skjorten blev populært blandt forskellige grupper af teenagere gennem 1960’erne og 70’erne.
Mærket er nu ejet af et japansk selskab.

 

Andre idéer

En god idé at give til ham i studentergave er oplevelser. Efter tre år i gymnasiet til man måske gerne slappe lidt af inden man fortsætter på et endnu hårdere studie, så en rejse eller en oplevelse er altid en god idé. Smartbox har en masse spændende oplevelser, så du kan jeg fordel klikke ind på deres hjemmeside og kigge.

En anden idé til hans studentergave er en kuglepen med studentens navn indgraveret. Denne gave er måske primært forbeholdt forretningsmanden, men det er en fin gave, som han kan have med sig.

Håber det gav dig nogle idéer.

Husk også at du altid kan finde masser af lækre tilbud og rabatter til gaveindkøb på SE OG HØR SAVER