Jo flere ringe jo bedre

 

Ringe er en af de mest udbredte smykketrends for tiden, og jo flere ringe jo bedre, hvis du vil være med på moden. Det er nemlig blevet rigtig populært at sammensætte mange forskellige ringe for et feminint og personligt look. Det er tilmed en forholdsvis nem og billig måde at være med på moden på, da ringe ikke behøver være det dyreste smykkeobjekt for at se godt ud. Hos Trollbeads Jewellery finder du en masse flotte ringe i stil med de andre Trollbeads smykker, hvorfor de også kan sammensættes med armbånd og halskæder for et mere pyntet look.

 

Bland det enkle med det prangende

Der er som sådan ikke rigtig nogen regler i modeverdenen, hvor det er tilladt at sammensætte mere eller mindre alting for at skabe et mere unikt eller opsigtsvækkende look. Derfor er det også blevet moderne at sammensætte ikke kun mange ringe på en gang, men samtidig at blande de helt enkle ringe med nogle mere prangende og anderledes ringe. Og det er netop hvad du kan med Trollbeads Jewellery, da de både lave nogle helt enkle og minimalistiske ringe som Forandringsringen eller Grib Chancen ringen samt sprudlende ringe fyldt med detaljer som Kongekrone med Guld ringen eller Hvidtjørn ringen.

Gratis og hurtig forsendelse

Når du bestiller dine ringe hos Trollbeads får du desuden gratis og hurtig levering, hvilket er en rigtig god service. Det kan både komme til gode, hvis man skal købe en gave i sidste øjeblik eller hvis man har set sig lun på et smykke og ikke har meget tålmodighed til at vente på dets ankomst. Derudover har man altid en måneds returret, hvis man skulle fortryde sit køb.

Og sidst men ikke mindst kan man selvfølgelig også få en flot indpakning, hvis man skal købe en gave til en.