Konferencer om mode i Danmark

WordPress databasefejl: [Table 'modenati_wp.wpmdn_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpmdn_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Fashion Week er den største danske konference inden for mode. Her finder man nutidens største danske designere, såsom Asger Juul, Henrik Vibskov, Baum und Pferdgarten, Malene Birger, Stine Goya, Ivan Grundahl, Mads Nørgaard m.fl. Fashion Week som netop lige er afsluttet, har tilbudt mange spændende modetrends blandt de kendte og de almindelige modeglade danskere. Her er genbrug især et hit, samt sport tights, som har set dagens lys. Ser du allerede frem til 2016’s Copenhagen Fashion Week, så læs videre her på siden!

 

Genbrug ser nye tider

Genbrug er på ingen måde yt, og man kan bestemt kombinere en cool stil, selvom man er iført genbrug fra top til tå. Røde Kors’ ny kampagne ”God Stil” hiver ikke din sparegris itu, da man sagtens kan lave en smart kombination med genbrug og nyt tøj.

De kendte danskere Mille Dinesen, Trine Dyrholm og Fallulah er alle nogen, der går ind for genbrug. ”God stil” kampagnen har også udgivet magasinet ”Stil”, hvor man her kan finde godter som modeserier, indretningstendenser, artikler, velgørenhedsarbejde, og alt godt fra Dansk Røde Kors genbrugsbutikker.

 

Sports tights er de nye skinny jeans

Moden byder på en mere afslappet, street attitude, da det er blevet acceptabelt at gå med sneakers til hverdag, arbejde og fester. Sports tights også kaldet træningstights ses oftere i gadebilledet. Det er ikke kun almindelige mennesker, men også kendte kunstnere, som Rihanna, Beyoncé og Rita Ora, der ses i dette.

Ingen tvivl om, at træningstøjet er behageligt at have på, men det er dog stadig til diskussion om dette outfit er acceptabelt. De elastiske tights bliver pyntet med designertasker, sandaler og skjorte, hvilket ikke tyder på en hård træningstime i fitness. Måske, man får set de stramme benklæder på podiet til næste års Fashion Week. Sæt netop nu kryds i kalenderen, da Copenhagen Fashion Week, der er den største danske konference der afholdes i København, finder sted i uge 5 d. 3.- 5. Februar 2016.