Lækre salater – modemad

Sunhed:

Salater er super sunde og kan spises til alle måltider. Alt efter hvordan du laver dem kan de være alt fra let tilbehør til en nærende og mættende aftensmad. Salater er rigt på vitaminer, og er lavt på fedt og sukker. Salater er god slankemad, men er også godt hvis du bare ønsker at være sund. Her kan du læse om nogle af de sundeste grøntsager.
Husk salater også kan indeholde kød og fisk.

Salater som modemad:

Salater er blevet en slags modemad, da man går meget op i sundhed og mad i forskellige farver. Det er nærmest blevet en regel for unge piger at spise lækre salater, hvorefter man uploader billeder af salaterne på instagram, pinterest, tumblr, facebook eller andre medier. Personligt synes jeg det er godt at der er gået mode i at lægge disse billeder op, da det inspirerer andre til at spise sundt. Du kan se det her.

Eksempler på lækre salater:

Det kan være svært af finde ud af hvilke kombinationer er gode sammen, og hvis ikke man har mod på at springe ud i at bikse salater sammen uden at vide hvad man skal gøre, kan du finde en masse opskrifter på salater.
Her er 7 super lækre salater som ikke bare er det normale, men som stadig er super lækre og forholdsvis simple at lave.

Grøntsager du ikke får spist:

Har du en masse grøntsager i køkkenet som er ved at blive kedeligt, så lav en salat ud af det i stedet for at smide det ud. Det er altid en god idé at lave en salat, også selvom du ikke føler for det.