Medina har den perfekte tøjstil

Sangerinden Medina høster masser af succes verden over dels som sanger men også for sin smarte tøjstil, som flere gange er nomineret til priser f.eks. af kvindemagasinet ELLE, der nominerede Medina til Årets Stilikon, som er læsernes Style Award. Begrundelsen for nomineringen er især, at Medina har modet til at være sig selv, hvilket er hemmeligheden til en god og sikker stil. Hun elsker at udtrykke sin personlighed ved hjælp af eksklusive smykker og seje accessories. Medina har en ret alsidig stil med et rå look, der også kan være sød eller pænt. Hun elsker f.eks. at kombinere løse joggingsæt fra både Designers Remix og Malene Birger sammen med sine eksklusive diamantsmykker fra Kranz og Ziegler og hendes Hermés-smykker. Det er hendes måde at udtrykke sit humør og seksualitet på. Når Medina shopper, så ryger der også noget ud fra garderoben, så der er konstant et flow i hendes tøjskab. Medina forsøger at sælge det kasserede tøj, men ofte ender hun med at bytte det til andet tøj med en af veninderne.

Medinas yndlingsmærker

 

Sangdivaen Medina shopper især nyheder fra Givenchy og Isabel Marant, By Malene Birger og Designers Remix. I Danmark shopper Medina især i Youheshe, Gossip og highstreet-butikker, men i udlandet foretrækker hun at besøge The Corner i Berlin, og det ender ofte med tøj fra highstreet, butikker med ukendte, lokale designere og eksklusive designerbutikker. Online foretrækker Medina at shoppe hos luisaviaroma.com, singer22.com og shopbop.com. Man ser ofte Medina klædt på i highstreet og gerne noget fra Zara, som hun eksempelvist var iklædt fra top til tå under DMA i 2012. Medina elsker også sko fra Christian Louboutin, som altid sidder som skræddersyet til hendes fødder. Medina ønsker sig i julegave enten en baby-blå eller gul Birkin fra Hermès, men et par enkle diamantøreringe ville også være herlige og passe til hendes stil. Medina er ikke så vild med tasker fra

Proenza Schouler, idet hun foretrækker tasker fra Chanel, der altid kan peppe selv det værste outfit op.

Velkommen til Medina

 

Medina hedder i dag Medina Danielle Oona Valbak, men hun er født med navnet Andrea Fuentealba Valbak, og hun blev født 30. november 1982. Medina danner par med Mikkel Gregers, men tidligere har hun haft mange kærester eksempelvist et længere forhold med en anden kendt musikstjerne Christopher. Hun mente ikke, man kunne skabe en sangkarriere med navnet Andrea, som kommer fra Aarhus, så derfor skiftede hun navn efter råd fra en numerolog. Medina stod overfor en korsvej, da hun i 2003 var færdig med skolen og kun havde et midlertidigt job i en sandwichbar og ingen kæreste eller penge. Medina valgte at satse på musikken og sit nye navn og hun flyttede til København og knoklede for at få lavet gode sange til hendes nye stil. Hun fik et gennembrud i 2008, og hun kravlede højere op på successtigen året efter med albummet ”Velkommen til Medina”. Medinas smarte udseende samt singlehits som ”Kun for mig”, ”Ensom” og ”Vi to” gjorde sin del til hendes succes, idet offentligheden nu havde fået øjnene op på den smækre sangerinde. Siden har Medina gået fra succes til succes både indenfor musikken men også blandt kæresterne, og hendes seneste erobring er den unge herremodel Mikkel Gregers Jensen. Nu er Medina 32 år, og hun er klar til at skabe familie med børn, og det kan man se meget mere om hos Seoghør.dk, som har mange artikler om Medina og hendes karriere.