Melton børnetøj

Er du træt af, at dit barn hele tiden har ødelagte strømper på? Læs mere her.

Børn ødelægger ofte deres strømper, vanter, hansker, strømpebukser og lign. Bedst som man er ved at give op, fordi man har købt nye strømpebukser 4 gange på et par uger, læser man dette! Jeg har nemlig svaret på dine bønner. Svaret er Melton børnetøj! Mærket laver simpelthen alle de produkter du har gået og grublet over.

Melton børnetøj

Melton har i mere end 30 år lavet tilbehør til drenge og piger i alle aldre. En stor del af deres kollektion er strømper, strømpebukser, elefanthuer, huer, vanter, handsker og futter i både skind og bomuld. Melton laves i glade farver, i striber og i forskellige mønstre, samt ensfarvet i både bomuld og uld. Melton forstår sig på at lave sjovt tilbehør, vanterne i strik, fingervanterne, det er måske lige før man kan betegne Melton som indbegrebet af sjov tilbehør. En stor del af Meltons kollektion er strømper til børn, som virkelig er super fine og bedste bomuldskvalitet. Elefanthuerne har blød foer og rigtig god pasform.

Køb Melton

Melton kan købes flere steder, blandet andet kids-world.dk. Kids-world.dk har et stort udvalg af Meltons sjove og spændende produkter til børn, se udvalget af Melton her.