Mode i tiden

 

Mode er jo noget af det der virkelig er oppe i tiden, og det er der jo ikke engang noget nyt i for mode er nærmest evigt populært men altid omskifteligt. Det kan derfor være lidt svært nogen gange at følge med i hvad der rører sig inden for modeverdenen.

 

Hold dig opdateret om mode via internettet

 

En god måde at følge lidt med i hvad der rører sig inden for modeverdenen er ved at tjekke forskellige sider på internettet, der udelukkende beskæftiger sig med mode og fashion. På engelsk kan du bruge den her glimrende portal. Der er selvfølgelig mest information på engelsk, da mode verdenen er ret international og fordi der hele tiden sker så meget. Der er jo både catwalks og fashionweeks hele året rundt i de store mode byer, London, Paris og Milano.

 

Hvad med den danske modeverden

 

Det er jo selvfølgelig ikke kun i udlandet at der sker en hel masse indenfor mode og fashion. Her i Danmark har vi jo også masser af dygtige designere og brands, der sagtens kan begå sig også på internationalt plan. En god side at holde øje med er den officielle hjemmeside for det danske Fashion institut. Ud over net ressourcer er en glimrende måde at holde sig orienteret på at læse de forskellige kulørte mode magasiner der efterhånden er rigtig mange af på dansk. Mange af dem er godt nok ret dyre, så som Vogue eller Woman, men meget af indholdet og mere generelle rapportager fra modeverdenen kan tit læses gratis online, prøv for eksempel ugebladet søndags modesektion.

 

Hvis du har andre gode forslag til hvordan man kan holde sig orienteret om hvad der sker indenfor modeverdenen, så skriv gerne en kommentar nederst på siden.