Nyheder i modeugen i København

WordPress databasefejl: [Table 'modenati_wp.wpmdn_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpmdn_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

 

Caroline Brasch, åbnede showet og lagde stemningen for et show og en kollektion, der var domineret af det danske mærkes velkendte minimalistiske elegance med skarpe linjer og rene, fyldige farver.

Mærket har haft nogle sæsoner med stor udskiftning i designer-sædet, og efter grundlægger Bjørn Bruun opgav sin stilling som chefdesigner, overtog Rebecca Bay roret. Siden blev hun headhuntet af amerikanske The Gap og erstattet af et designteam, og sidste år overtog Inwear-designer Lene Borggaard så stillingen som chefdesigner for det danske modehus.

Under sidste modeuge imponerede Wood Wood med en kollektion, der passede med Glyptotekets marmorerede gulve og græske søjler, men i år var det danske mærke endnu en gang kreative og derfor blev dette års show holdt i et klatrecenter på Refshaleøen, der understregede, at inspirationenen bag kollektion var hentet i klatresport. Kollektionen bød på fingervanter, nylon i lange baner og leggings til både mænd og kvinder. Bjergbestigerinspiration viste sig ikke kun i karabinhager og klatresnore, der matchede omgivelserne, men også i strikkede sweatre og praktiske vandresko. Tørklæderne var blandt kollektionens fineste detaljer, og de gav den ellers meget modne kollektion det indspark af ungdommelig humor, der fuldendte kollektionen.

Det er muligt at læse mere om Copenhagen Fasion Week på siderne:

http://soundvenue.com/mode/2014/01/copenhagen-fashion-week-wood-woods-bjergtagende-bjergbestigere-81144

http://soundvenue.com/mode/2014/01/copenhagen-fashion-week-bruuns-bazaars-minimalistiske-stillstand-81293

Billede: GoToVan