Småt er godt

De små kjoler der lige dækker ens bagdel og som fremmer ens barm og taljer, er kommet på mode hurtigere end hvad folk nogensinde havde regnet med! Alle steder ser vi folk der går rundt i kjoler som lige præcis dækker det, det skal – men som af egen erfaring godt kan give nogle små problemer når man blandt andet skal sætte ned eller bukke sig ned for at samle noget op man har tabt, men selvom at disse “problemer” er til stede, boomer butikkerne og de trendy hjemmesider med det korte tøj.

 

Crop tops

I de fleste butikker og hjemmesider som handler med denne form for tøj stil, tjener især deres penge på de utrolig populære Crop Tops – toppe som normalt ikke gå længere ned end lige til midten af maven (omkring navlen) og så ser man selvfølgelig også nogle Crop Tops som er mindre end dem ved navlen. Jeg har selv fundet rigtig mange Crop Tops som lige præcis dækker ens bryster, men det er også nogle af dem som jeg personligt syntes rigtig meget om – de har en meget flabet og provokeret tøj stil, men hvis man kan finde ud af sætte det sammen, vil det komme til at se super fedt ud.

 

Kroppen til at bære det

Efter min egen personlige mening, vil jeg ikke mene at det er alle kropsformer der kan bære en stil som petite. Det er en stil hvor man kommer til at vise en del hud, derfor vil jeg mene at man i hvert fald skal have en OK slank og veltrænet kropsform, ellers vil det simpelthen ikke komme til at fungere. Petite er til folk som har muligheden for at vise deres flotte former frem, da det desuden også er en tøj stil som er designet til at sidde tæt på kroppen – derfor efter min mening vil jeg mene at man skal have en slank krops form.

 

Udsalg på ASOS.com

Hvis man er interesseret i denne tøj stil, så burde man helt klart tjekke den fede hjemmeside som hedder ASOS.com ud – de fleste af jer er nok bekendte med denne hjemmeside, da den er utrolig populær. Grunden til at i burde tjekke hjemmesiden ud lige angående denne form for tøj stil er fordi, at lige nu har de rent faktisk udsalg på blandt andet deres petite kollektion, og så har de generelt nogle rimelig fede ting derinde og så er det ikke så dyrt igen.