Sådan klæder du dig efter dine kurver

15083339297_8aee7d95ed_b_fashion

Er du en kvinde med flere former end de fleste? Og har du længe haft svært ved at finde ud af, hvordan du bedst klæder dig efter dine former uden at komme til at ligne et omvandrende telt? Så er du havnet det rette sted, da du her kan få en guide til, hvordan du klæder dig pænt og slankt selvom du har nogle flotte kurver!

Klæd dig slank vha. overkroppen

For at opnå en mere slank silhuet er det en fordel, hvis du går efter toppe, som får din overkrop til at syne længere, end den egentligt er. Dette kan du gøre ved hjælp af lodrette eller diagonale striber, hvortil tunikaer og lange toppe ligeledes er geniale til formålet. Gå udenom de gængse sorte og hvide toppe, da de er kedelige, og ikke gør noget godt for nogen. Sæt nogle farver på overkroppen, og brug gerne toppe med V-udskæring, da det får din hals til at fremstå lang og slank!

Klæd dig slank med bukser

Når du har lidt ekstra former end alle andre, er det ligeledes også en god og fornuftig ide at have fokus på ben og bukser. Undgå derfor at købe bukser med meget vidde forneden, da du vil komme til at se meget kortere og bredere ud, end du egentligt er. De skal i stedet smalle ind nedenfor, da det vil få dine ben til at syne længere og tyndere. Bukser og ben har meget at sige for dit look!

Opgradér garderoben billigt

Det er naturligvis ikke helt billigt at skifte garderoben ud, men der er heldigvis nogle gode råd, som kan gøre det lidt billigere og sjovere for din pengepung. Noget jeg altid vælger at gøre, er at tjekke diverse rabatsites ud, som typisk har rabatter til diverse websites. Det gælder bl.a. Saver, e-rabatkoder og rabatpilot. Det er altid rart at kunne få mere ud af pengene, end man egentligt havde regnet med!