Næsten alle piger (og drenge?) har på et eller andet tidspunkt i deres liv drømt om et liv som de kendte i Hollywood. Tanken om penge, glamour, flotte kjoler, fantastisk sminke og masser af opmærksomhed er en del af mange unge pigers drøm – og det er da helt forståeligt! Hvem vil ikke gerne på den røde løber med en kjole, som udstråler elegance? Der er absolut intet forkert i dette!

Klæd dig sexet

Vi kan vist alle blive enige om, at det ser så nemt ud, når de kendte skruer op for det forførende, nedringede og jeg-skal-give-dig lak og læder-look, når de skal fotograferes til diverse magasiner og blade på den røde løber. Foran spejlet føler du dig måske mere som en halvdød krage, der er ved at invitere sig selv med til et mareridt. Men, men! Så svært er det alligevel ikke, selvom det kan være svært at tro. Det vigtigste er blot at du klæder dig i noget velkendt, som du ikke føler dig fremmed eller klumset i. Så derfor skal du gøre følgende:

  •  Gå i dit tøjskab og find et stykke tøj, som du altid har følt dig tilpas i. Det er lige meget om bukserne, blusen eller kjolen ser møghamrende kedelig ud. For nu kommer det sjove.
  • Et par jeans eller bukser bliver nemlig mere end sexede med høje hæle. En kedelig top kan ose af sex ved hjælp af halskæder, der falder ned over dit bryst – hvilket i øvrigt også er meget moderne for tiden.
  • Er du til nederdele kan man med et par flotte bælter få dig en rigtig forførende bagdel, som mændene vil kigge længe efter. Men vælger du nederdelen er der en ting, du ikke må glemme! Netstrømper eller blonder. De behøver ikke at kunne ses af andre, men de kan være med til at give dig en ekstra følelse af at være lidt ekstra hot og sexet.

Hold det enkelt

Hvad der næsten er det vigtigste ved dit look, når du gerne vil føle og ikke mindst se sexet ud, så er det at holde det helt enkelt. For bruger du for mange smykker, for meget make-up eller generelt bare for mange elementer, så kommer du til at se mere kikset eller rodet ud end sexet og fræk. Så find stilen, der passer til dig – og lad være at kigge på, hvad dine veninder gør, for det er ikke altid det perfekte match til dit look! Så arbejd dig stille og roligt frem – pludselig vil du ligne en helt million, som er den røde løber værd.