Christiane Schaumburg-müller

Nogle kvinder har bare haft en snorelige karrierevej. Men når man ser på Christiane Schaumburg-müllers karriere, har hun prøvet lidt af hvert. Hun har været forfatter, danser, model, tv-vært og skuespiller. Hun har dannet en karriere og en livsstil, som de færreste kvinder kan opnå med denne lethed og elegance. Udover dette fantastiske karriereliv er hun også lynene intelligent og måske er det i virkeligheden også årsag til denne succes hun har opnået.

Christiane Schaumburg-müller er moderigtig og smuk

Når man ser billeder af Christiane Schaumburg-müller er man ikke et sekund i tvivl om hendes skønhed. Hun er som taget ud af en anden verden, skåret af perfektion til den mindste detalje. Man kan næsten tvivle på om hun bag denne skønne facade er lykkelig. Det virker næsten for godt til at være sandt, at noget menneske på denne jord, kan være så perfekt. Men det er hun altså. Til finere lejligheder er hun altid påklædt de lækreste gallakjoler. Hun er altid cool, klassisk og eksklusiv. Hun ses også gerne i jeans, skjorte og høje hæle eller i et cool sort outfit med flade støvler og en moderigtig leopardtaske over armen. Hun elsker dansk design og er på denne måde med til at fremme det danske erhvervsliv inden for tøjmode.

Christianes Beautybog

Christiane har samlet alle sine skønhedstip i en bog, det er en beautybog. Et af de råd hun kommer med er blandt andet, at man skal rense huden hver dag. Det er også tydeligt, at hun selv lever efter denne regel. Når man ser nærbilleder af hendes hud er der ikke en eneste urenhed at se. På internettet kan man læse, at hun bruger jojobaolien Cleanser Prep fra Botanical Extracts samt en vaskegele fra PH Formula, som er fri for parabener og parfume og som virker meget beroligende.