Sommer og boheme?

Boheme – hvad det er:

Boheme er super in når det er sommer, da den lette stil som er supet behagelig er meget moderigtig, og giver dig et flot sammensat look der passer perfekt ind i næsten alle situationer henover sommeren.
Personligt synes jeg at boheme er rigtig flot til en sommer festival især, og hvis du kigger på hvordan folk klæder sig til den hotte festival “Coachella” i Californien, vil du finde tonsvis af lækker boheme tøj – bare se her.
Boheme kommer faktisk fra 1800 tallet og var en betegnelse for sigøjnere der kom fra Bøhmen, men er senere hen blevet en betegnelske for mennesker der lever væk fra normer og regler, og herfor har en meget afslappet tøjstil.

Tøjet:

Du kan finde en masse boheme tøj både online og i butikker. Er du ikke så meget til at gå med fuldt boheme tøj, kan man sagtens bare mikse få boheme ting ind med din normale tøjstil, og dette vil give et super lækkert og fedt look.
Her kan du se en masse lækre ting hvor der er en del af tingene der er boheme, og så endda til en forholdsvis god pris.
Hvis du ikke selv kan komme på hvordan du kan sammensætte dit boheme tøj kan du også se på denne side, hvor der er et helt outfit, samt specifikke eksempler på hvordan du sammensætter et sådant outfit.