Stiletter/høje hæle – tips

Mændene synes det. Kvinder ser fantastiske ud iført sko med høje hæle. Og det skyldes mere end blot de høje hæle i sig selv.

Kvinder bliver smukkere at udstråle, at de har det godt, har styr på verden og ved hvad de vil. Og dét udstråler stiletter netop.

Få tips til høje hæle eller stilletter

Alle synes det.  Det giver et løft at blive løftet i overført betydning. Din selvtillid får et skud opad, når du har et par flotte stiletsko på. Og når du har det godt, smitter det på dine omgivelser.

Fordelene er altså mange, når din hæl bliver løftet en håndfuld centimeter over jorden. Omvendt er stietter næppe de mest praktiske sko. Stiletterne er selvfølgelig helt og aldeles bandlyste i haven, på sejlbåden eller på vandreturen. Men skoene kan også være besværlige på de bonede gulve eller på kontoret.

Heldigvis findes der flere steder, hvor du kan få tips til, hvad du især skal være opmærksom på, når du anskaffer dig skoene. Der er jo ingen grund til, at de er ubehagelige at have på, blot fordi de er flotte at se på.

Kræver øvelse

Det kræver sin kvinde at gå i stiletsko. Balanceevnen får en lille udfordring. Men der er mere. Og det er vigtigt. Måske lige så vigtigt som de højhælede sko i sig selv. Du skal vide, hvordan du går i dem.

Har du blot en eneste gang set en pige i pubertetsalderen trampe rundt med bløde knæ i sine stiletter, ved du, hvad jeg taler om. Det kunne sagtens blive kønnere. De højhælede er skobranchen svar på bilbranchens Jaguar, Mercedes, Audi osv. Vi taler om kvalitet og elegance, ikke om udtrådte hjemmesko og rustne microbiler. Og så har prisen på skoene i øvrigt ikke noget at gøre med min pointe.

Dine knæ, ja hele din holdning skal afspejle, hvad du er iført. Du har skoene på med hele kroppen, de sidder ikke kun på fødderne.

Vis verden at du er en dejlig kvinde!