Stilikonet Blake Lively

De fleste kender skuespilleren Blake Lively (født 1987) fra TV-serien Gossip Girl og filmene ”The Sisterhood of the Traveling Pants 1 og 2”. Hendes skuespillerkarriere har ført hende helt til tops på rekordtid, og hun har allerede lavet aftaler med de førende modefirmaer om deres produkter såsom L’Oréal Paris, Gucci og Karl Lagerfeld. Derfor kan man med rette karakterisere Blake Lively som et stilikon, idet hun er et forbillede for andre og er meget omtalt i medierne.

Blake Lively omtales som “The rising star of Hollywood”, og denne titel er meget attraktiv. Hun har allerede vundet flere priser for sin skuespilleroptræden for eksempel Teen Choice Awards samt Choice TV Breakout Star Female i Gossip Girl. Personligt danner Blake Lively par med en anden kendt skuespiller Ryan Reynolds, og parret er allerede blevet gift og er et af Hollywoods mest hotte par i øjeblikket.

 

Blake Lively skaber stilen

Modefirmaerne har stor tillid til Blake Lively, således de lader hende promovere deres nyeste kreationer, idet hun har masser af udstråling og succes, og det skader absolut heller ikke, hun har et attraktivt udseende. Desuden har Blake Lively faktisk en god fornemmelse for stil og mode, således man altid ser hende i elegant dress ved alle lejligheder, og ifølge flere artikler står hun også for sin ægtemands tøjstil, hvilket man kan læse mere om online hos ELLE. Ægtemanden Ryan Reynolds har stor tillid til Blake Livelys smag indenfor mode og påklædning, hvilket han langt fra er den eneste person, der har.

 

Blake Livelys modekarriere

Blake Lively har allerede skaffet sig lucrative aftaler med de førende modefirmaer, således hun både repræsenterer:

 

  • L’Oréal Paris
  • Karl Lagerfeld (Chanel)
  • Gucci

 

Disse tre modefirmaer hører til de mest kendte i verden, så mon ikke Blake Lively får vist sit ansigt frem i modebladene og i reklamespots mange gange i fremover, da hun har hele fremtiden foran sig. Hun har gået catwalk flere gange i modeugen især for hendes ven designeren Michael Kors, og dette har selvfølgelig også været med til at fremme modekarrieren for Blake Lively og givet hende erfaringer med sammensætningen af god stil på modepodiet.