Stine Goya er et dansk mærke, der blev grundlagt i 2006. Mærket byder på super smukt dansk design, der konstant bringer spændende prints og smykke styles. Læs mere om Stine Goya og samarbejdet med H2O her.Stine Goya har revolutioneret den danske mode verden med sine nytænkende prints og meget smukke styles. Stine Goya indgik et samarbejde med H2O om at lave et smukt design af H2Os sandaler. Resultatet af Stine Goya x H2O blev nogle spændende guld sandaler, og det var super hypede. Jeg har fundet lidt om, hvad der blev skrevet Stine Goya x H2O inden guld sandalerne så dagens lys, se det herunder. Hvis du gerne vil have et par af guld sandalerne, kan de stadig fås flere steder!

 

Stine Goya x H2O

Den officielle lanceringsdato for Stine Goya x H2O sandalerne er lørdag d. 24. maj 2014, men allerede idag, fredag d. 23. maj kan du få fingre i den hypede guld-badesandal.

Stine Goya og H2O inviterer nemlig presale, hygge, kolde øl og sol i butikken på Gothersgade fra kl 14-18 og i Støy Munkholm i Århus fra kl 16-19!


Og for lige at slå det fast; hvis du gerne vil være med på noderne denne sæson, så er der ingen vej udenom et par badetøfler! Og er du ikke så meget til den helt sporty fra Adidas men vild med det feminine touch, så er dette et oplagt bud på sommerens key accessory!

Så bor du i København eller Århus, skynd dig forbi eventet idag og vær sikker på at få fingre i et par limited edition guld-badetøfler fra Stine Goya x H2O.

Psst. sandalerne vil blive solgt i butikker landet over fra lørdag d. 24. maj 2014