Tiger of Sweden til den kvalitetsbeviste

Historien om Tiger of Sweden

Som kvalitetsjæger gør det intet at vide noget om det tøj, man iklæder sig til hverdag. Det er kun gavnligt, og får dig til at fremstå endnu mere kvalitetsbevist, end du gør i forvejen!

Tiger of Sweden

Mærket Tiger of Sweden har en sjov og lidt anderledes historie bag deres succes, som helt sikkert har medvirket til deres høje standard. Firmaet har ikke altid heddet ”Tiger of Sweden”, da det før, i 1903, var ejet af to herrer med navnet ”Schwartzmann & Nordström”. Dengang købte mænd kun jakkesæt hos en skrædder. De to designere, som står bag firmaet i dag, kom derfor på den brillante ide at fremstille jakkesæt, som var klar til brug med det samme – og at man derfor ikke behøvede vente på, at skrædderen var færdig. Som du nok kan tænke dig til, fik ideen meget omtale, hvorfor firmaet voksede ret så hurtigt. For at gøre jakkesættene personlige præsenterede de to designere i 1926 modellerne som Tiger 1,2 og 3. Tigeren blev derfor mærkets symbol, hvoraf navnet ”Tiger of Sweden” kommer.

Interessant historie, ikke? Jeg er ret sikker på, at der ikke er mange i din omgangskreds, som kan fyre sådan en historie af, om det outfit han har på.

Meget mere end jakkesæt

Hvis ikke du er så meget til jakkesæt til hverdag, er det mærket ikke udelukket for dig. Tiger of Sweden tilbyder nemlig meget mere end flotte jakkesæt. Du kan sagtens stadig være elegant klædt med deres lækre jeans og poloshirts, som får enhver mand til at se stilfuld ud! Jeg er selv glad for at give tøj fra Tiger of Sweden til min kæreste og venner, da man altid er sikker på, det er et hit.

Du kan tjekke Tiger of Sweden’s sortiment ud her og shoppe løs, hvis du bliver fristet.