Trendy møbler til hjemmet

WordPress databasefejl: [Table 'modenati_wp.wpmdn_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wpmdn_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Hvis I ikke allerede har anskaffet en sovesofa til jeres hjem, så bør det være jeres næste møbel, da man får rigtig meget for pengene, når man køber en praktisk sovesofa. En sovesofa kan nemlig både fungere som en almindelig sofa i stuen, soveværelset eller i børneværelset, men skulle man få overnattende gæster, så kan en sovesofa nemt slås ud til en komfortabel seng, så det er enkelt at skaffe ekstra sovepladser i hjemmet.

 

Her kan man anvende en sovesofa

 

Der findes talrige situationer, hvor en sovesofa kan være praktisk, og det kunne for eksempel være, når man får disse gæster til overnatning:

 

  • Nogle af børnenes legekammerater
  • Ved familiekomsammen når noget familie kommer langvejs fra
  • Uventede gæster kommer på besøg

 

Mange sovesofaer ligner til forveksling en helt normal sofa, men disse specielle sovesofaer kan med et snuptag foldes ud, idet man presser ryglænet baglæns, men man hiver ud i sofaens sæde. Herefter kommer både sofaens sæde og ryglæn til at fungere som madras, og man kan eventuelt lægge en topmadras øverst, så man undgår revnen mellem de to stykker på samme måde som en dobbeltseng med to enkeltmadrasser. Fordelen ved en sovesofa er derfor, at den dels sparer plads i hjemmet, da møblet har flere funktioner, men det er også noget billigere at købe en sovesofa frem for en sofa samt en seng. Man sparer nemlig både plads og investering til en dobbeltseng, og hvis boligen er ret lille, så kan man også placere en universal sovesofa i entréen, hvis der ikke er meget plads i boligens andre rum.

 

Køb sovesofa online

 

Man kan købe en sovesofa flere steder, da de fleste møbelforretninger har et par modeller i udstillingslokalet, men ofte er det både billigere og bedre at købe en sovesofa online på nettet ved en webbutik, da de jo har færre driftsomkostninger og normalt et meget bredere udvalg at vælge imellem. Man kan finde masser af inspiration til at købe en sovesofa hos IDEmøbler, der er blandt landets største møbelkæder, idet man her finder smarte modeller af sovesofaer i alle genrer og prislejer. En god sovesofa koster ofte mellem 4.000 og 12.000 kr., og prisen afhænger naturligvis af både mærke, materiale og størrelse på sovesofaen. I øjeblikket kan man på IDEmøblers webbutik finde tilbud på en smart Puzzle Wood sovesofa til lige under 4.000 kr.

 

.

Billede: HALDANE MARTIN