Scenariet er velkendt: Du står derhjemme, på sengen ligger tøj hulter til bulter i en bunke, men ingenting synes virkeligt at fjerne den rynke, du har mellem øjnene.

Men hvordan kan det gå til? Tøj har du jo nok af, men på en eller anden måde passer intet af det bare sammen?

Et klassisk eventyr – eller en tragedie?

Historien er så velkendt, at den nærmest må tangere til en klassiker. Verdens største klædeskab, men intet (og vi mener ABSOLUT intet) at tage på.

Hvad må det ikke sige om mig? Sidder du måske og tænker derude. Men frygt ikke. Historien kan endnu nå at tage en forfriskende drejning!

Faktum er, at de fleste kvinder shopper på må og få. Og hvad mon vi nu lige mener med det?

Jo, idéen er, at de allerfærreste af os er gode til at lægge en plan forud for vores shopping-eventyr (og vel at mærke overholde den), men i høj grad er styret af impulsivitet og vaner. Og her har vi forklaringen på, hvorfor dit klædeskab gemmer på 10 rullekraver i forskellige nuancer af grå, men ingen port til Narnia.

Hvordan ændrer jeg min “på må og få”-strategi?

Der er naturligvis ikke noget galt i at falde i fra tid til anden, og du er med garanti glad for alle dine matchende rullekraver. Men kunne det ikke være sjovt at ruske lidt op i det? Prøve noget nyt og til og med opleve en større glæde hver morgen?

Et lille eventyr?

En god hovedregel, når det kommer til shopping og optimering af et klædeskab, kan være at lægge en strategi. Og nej, det behøver absolut ikke at være kedeligt!

Følg godt med.

Nøgleordet er: Udsalg, udsalg, udsalg

Og sådan har vi gang i dagens første tip, og lyder det ikke bare sjovt?

Ved at være skarp på, hvornår udsalget falder, kan du spare mange penge. Men vi er ikke kun interesserede i at spare penge, men også på at gøre noget anderledes.

Ved at investere i, ja indrømmet, lidt dyrere produkter end dit klassiske impulskøb fra Strøget kan du løfte karakteren og kvaliteten af dit look. Ure på udsalg kan være et rigtigt godt udgangspunkt, da du med en mindre indsats for alvor kan ændre, hvordan du ser ud og ikke mindst FØLER dig til hverdag.

Bevæg dig udenom perlerne

Tip nr. 2: Gå udenom de butikker, hvor du plejer at shoppe.

Det her tip er så indlysende, at du garanteret sidder derude og ryster lidt på hovedet og smiler. Men bær over med os et øjeblik, for har vi ikke ret?

Status er, at vi kvinder udvælger os en perle. En butik, hvor alt på magisk vis vil med os hjem. Men her er det, at du bør stoppe op og tænke dig om.

For hov, er det ikke netop yndlingsbutikken, der hidtil har udstyret dig med det selv samme tøj, som ligger i den førnævnte bunke på sengen?

Lad os derfor for en stund insistere på noget andet.

Kender du eksempelvis www.milium.dk? En online webshop, der specialiserer sig i smukt modetøj til kvinder? For hold nu … det gør de særdeles godt!

Og nu er det ikke fordi, vi siger, at der er noget galt i at gå ud i en fysisk butik, men er det ikke sjovest, når du dukker op mandag morgen iklædt tøj, der er unikt? Dit personlige look?

Vi kan kun sige: Jo, så afgjort!

Så hold tungen lige i munden, forsøg at holde igen med impulsen og styr udenom “på må og få”-strategien. Vejen frem er PLANLÆGNING. Husk det!

Vi ønsker dig god (velovervejet!) shopping.