Cargo pants – mode eller arbejde?

Cargo pants, også kendt som kamp bukser eller cargo bukser, er militærinspirerede løse bukser med solide og store lårlommer, der oprindeligt er designet til hårdføre, udendørs fysiske aktiviteter. Bukserne er meget afslappet i stilen, og kunne godt minde lidt om jogging bukser i pasformen. Cargo pants og cargo bukser er populære inden for urban mode og indenfor hip hop og skater miljøer. Cargo pants, der oprindeligt var tiltænkt lidt hårdere udendørs aktiviteter bruges nu ofte som helt almindelige hverdags bukser såvel som til deres oprindelige formål. Cargo pants er mest populære blandt unge mænd, men de seneste år er de også begyndt at vinde indpas hos unge kvinder.

Et look med cargo pants

Hvis man vil have et fuldendt look kan cargo pants let og effektivt kombineres med en baggy t-shirt, eller tætsiddende langærmet trøje samt sneakers. En sådan blanding giver et hipt, men casual hverdags look. Cargo pants og cargo bukser er også velegnede til deres oprindelige funktion altså hård fysisk aktivitet, så skal de bare kombineres med løbesko og en t-shirt og de passer også fint til trekking ture eller backpacker rejser.

Mode eller arbejde?

Cargo pants kan både fungere som arbejdsbukser, men du kan også sagtens bruge dem som et fashion item. Pas dog på med, at tage dem til fine events, da det kan være noget af en satsning. Ønsker du et par cargo pants, kan du blandet andet finde dem her.