Moderigtige, anderledes jeans

Man kan næsten ikke undgå at høre om jeans til mænd, så snart man tænder for reklamerne på fjernsynet eller åbner månedens nye modeblad. Selv er jeg ret vilde med et par smarte jeans til min kæreste – men, det ville bestemt ikke gøre mig noget, hvis jeg kunne finde et brand eller lignende, som laver jeans i andre farver og modeller, end dem alle andre render rundt i. Har du det også sådan? Eller har du det også sådan med din kærestes garderobe? Det er aldrig fedt at ligne en kopi af alle andre hvad enten man er af hunkøn eller hankøn, da man gerne vil skille sig bare en anelse ud fra mængden. Vil du gerne det? Så læs med videre på indlægget, hvor jeg har fundet nogle forskellige jeans, som skiller sig ud fra mængden – du bliver ellevild!

Smarte jeans

Det har ikke været let, men efter jeg væbnede mig med lidt tålmodighed lykkedes det alligevel. Hjemmesiden jeg faldt over, hedder Ezzo. De forhandler fede designer jeans, som er helt unnikke og anderledes end dem, man ellers kan finde i butikkerne. De forhandler alt lige fra JEEL Jeans til Kosmo Lupo, som er jeans i allerhøjeste kvalitet. Ezzo er den eneste forhandler af disse jeans, som i øvrigt er ret populære på klubberne i Paris, Berlin og London. Cool, ikke? Ikke nok med det, er Ezzo den eneste hjemmeside i Norden, som forhandler disse jeans – ergo, kan man være sikker på ikke at møde en fyr i miles omkreds med de samme jeans. Det synes jeg er ret fedt, da jeg er træt af, at min kæreste er lidt en kopi af alle andre – han må jo gerne være lidt spændende at kigge på!

Sååå drenge, hvis I gerne vil skille jer lidt ud, så er Ezzo stedet for jer! I kan finde mange flere fede og moderigtige jeans hos Stylepit.dk.