I denne uge og i de kommende tre uger, kommer der en lille studenter guide til alle jer, der bliver studenter i år!

Som i formentlig har gættet ud af billedet, er dette indlæg om tøjet. I næste uge får du et indlæg om fine tasker til!

Det hvide, det mixede, det klassiske?

En ting jeg helt sikker godt kan lide, det er at eksperimentere lidt. Jeg synes helt bestemt godt, at man kan have lidt farve, fx sort, ind i sit studenter tøj og stadig se lækker ud, samtidig med at man ikke “håner” traditionen om det hvide tøj.

De seks items

Jeg har valgt seks items, i kan finde priser osv HER, fordi de kan mixes på kryds og tværs. Marmor t-shirten kan bruges med bukserne for et stille og roligt outfit med et lille twist. T-shirten kan også bruges med de matchende short for et fuldendt og mega lækkert marmor look, og den kan derudover også mixes med nederdelen, hvis man er lidt edgy og ikke bange for, at kombinere mønstre. Den flæsede top kan igen kombineres med de tre underdele, bukserne for et causual look, nederdelen for et lidt mere tjekket og ungt look, samt shortsene for et anderledes look. Mave toppen er lidt anderledes end de to andre overlede, da den er noget mere edgy, så hvis du godt kan lide at skille dig ud, er det helt sikkert den du skal have på! Hvis du godt kan lide at skille dig ud, men gerne vil være lidt neutral alligevel, vil bukserne være gode stil. For at skille dig ekstra meget ud, kan du med fordel iføre dig nederdelen og for en mellemting kan du kombinere den med de fine shorts.

Jeg er selv helt vild med marmor på marmor looket og kan sagtens se mig selv i det.

Bonus tip:

Marmor sættet er super fint og det findes faktisk også i nederdel, hvis man foretrækker nederdel fremfor shorts! Find den på Magasin.