Second Female er det nye inden for skandinavisk mode, hvorfor det er et ideelt brand til dig, som gerne vil være med på alt det nye, der rører sig på den skandinaviske modescene. Second Female er tilmed et ret nyt brand, da det først blev anerkendt i 2000. Lige siden har de været med til at skabe interessant og sofistikeret design – lige noget for dig, som går meget op i stil og moderigtigt design!

Klassisk stil

Hvis du er til en klassisk stil med rene snit og lækre styles, bør du klart overveje at shoppe amok i fysiske butikker, som forhandler deres styles. Du vil blive overrasket over, hvor klædeligt og tidsløst deres tøj er. Du vil heller ikke komme til at føle dig malplaceret til festlige lejligheder, da deres kjoler, skjorter og striktrøjer er brugbare til enhver lejlighed. Ikke nok med det vil de nemt kunne matches med andre smarte brands i din garderobe alt efter om du skal have et fest- eller hverdagslook.

Føl dig feminin

Som kvinde eller ung pige skal du ikke være nervøs for din feminitet, da der altid er feminine toner i deres styles og farver. Second Female’s sammensætninger stemmer godt overens med tidens tendens samt sort og hvid, som forbliver de evige tidsløse farver. Der er derfor god grund til at shoppe tøj fra Second Female, når garderoben skal udskiftes med de nyeste tendenser og designs. Jeg kan garantere dig for, at du ikke vil fortryde det, da du kan være dig selv og dermed ikke behøver at udstråle noget andet, end du er.

Føler du dig fristet eller overbevist? Eller trænger du bare til at gå shop amok? Så tjek Stylepit.dk ud, hvor du kan finde alt det bedste fra Second Females kollektion!