Med Vagabond behøves du ikke gå på kompromis med komforten over designet, da skoene har begge dele. Med et design, der tydeligvis er blevet til med omtanke på foden og dens anatomi, men samtidig med øje for mode og tidens trends, er Vagabond en af kvindernes yndlingssko.

Jeg synes virkelig Vagabond forstår at forene komfort og design på en måde, så man slet ikke opdager det. Jeg er stor tilhænger af brandet og har faktisk aldrig oplevet ikke at forelske mig i en af deres produkter, når jeg har besøgt en Vagabond forhandler. Det er tydeligt, at de er på mærkerne indenfor moden og hele tiden forsøger at udvide og opdatere deres sortiment med moderne fodtøj.

 

Fodtøj til enhver lejlighed

Vagabond er et utrolig alsidigt brand, der designer sko til alle former for lejligheder. Find for eksempel et par moderigtige og populære hvide platform sneakers – super gode til et casual hverdagslook. Sommeren står for døren og Vagabond har selvfølgelig også et stort udvalg af sandaler med forskellige hælhøjder i diverse designs og farver. Og skal du til fest findes der både fine stiletter og feminine støvler, der vil bidrage til et sammenhængende og moderne look.

Min personlige favorit er Casey sneakeren med platformhæl – et tidsløst design, der kan sammensættes med mange forskellige outfits. Jeg har desuden ladet mig fortælle at skoen skulle være utrolig komfortabel og rigtig god at gå i, så hvis du har en 8 timers vagt på jobbet kan du snildt iføre dig dine Caseys.

Alle de unikke Vagabond sko kan shoppes hos Stylepit, der lige nu har masser af tilbud på deres produkter, så skynd dig at kig forbi.

 

Så øh.. har jeg råd til det?

Kvaliteten taget i betragtning, som er er temmelig god, ligger Vagabond på et meget acceptabelt prisniveau svingende fra omkring 400 kroner til 1200 kroner. Mange af skoene er desuden ægte læder, hvilket giver endnu flere point på kvalitetssiden og retfærdiggør de ganske rimelige priser.