At klæde sig smart og moderigtigt, er noget som de fleste af os gerne vil gøre så ofte som muligt. Der er en vis tilfredshed forbundet ved, at udvælge sig det helt rigtige outfit og vise hele verden, at man har fuld kontrol over det der med mode.

Der findes så mange måder at klæde sig på, at det burde være en simpel opgave for enhver, at finde noget der passer til en, så man kan sammensætte sin helt egen stil. Alligevel ser man gang på gang, at danskerne ganske vist forsøger, men alligevel snubler på målstregen. Men hvad er det, der gør at man ikke helt kan ramme den gode stil, selvom tøjet måske er lige i øjet? Der findes et god gammelt udtryk fra engelske, der siger: ”The devil is in the detail”. Dette betyder kort sagt, at man skal gøre sig umage i alle aspekter og ikke kun ved påklædningen. Det er nemlig detaljerne, der gør den store forskel.

Vælg de rette accessoires

 

Selv ikke den flotteste kjole, den skarpeste smoking eller de mest tjekkende jeans kan klare opgaven alene. Det er ikke nok at tage det finde tøj på, hvis alle detaljerne mangler. Det betyder, at man ikke bare kan bruge en hvilken som helst halskæde eller tørklæde til sint outfit.

Det er en svær og krævende kunst, at sammensætte den helt rigtige kombination af tøj og tilbehør, men når det lykkes, så har man opnået noget, der går op i en højere enhed. Man vil opdage, at man føler sig langt bedre tilpas, og desuden vil den respons, man får fra omverdenen heller ikke fornægte sig.

Men hvordan vælger man så det rette tilbehør? Det er jo en svær opgave, at skulle følge med i moden hele tiden, når man også har et liv ved siden af, der skal fungere. Det kan være en god idé, at følge med i online modemagasiner, hvor man kan se hvad der rører sig i modeverdenen. Toejsektionen.dk er et glimrende valg, hvor man kan være med på de nyeste trends og se hvad, der er smart for tiden.

Men der findes nogle accessoires, der er tidløse og som kan benyttes til næsten alt.

Klassikerne

Hvis det skal gå lidt stærkt og man ikke har tid til at skræddersy hele outfittet fra bunden, så kan man med fordel benytte udødelige klassikere, som et flot sølvsmykke med et enkelt vedhæng. Det passer til praktisk talt alt og er noget, som de fleste har.

Et pænt ur er også en sikker vinder, men her skal man dog lige sikre sig, at det er noget, der ikke er for dominerende i forhold til resten af tilbehøret. Husk at det er et stykke tilbehør, ikke den primære attraktion. Hvis du mangler et smukt ur, så kan du klikke her og se en flot kollektion af Daniel Wellington ure, der passer til enhver lejlighed. Det enkle design og den gode kvalitet er med til at sikre, at man som kunde altid er tilfreds.