Synes du det er svært at pakke til storbyferien, eller vil du bare gerne være sikker på, at du har husket det essentielle til turen? Så kan du læse med her, hvor du bliver guidet i, hvad du bør pakke til din storbyferie.

Har du allerede bestilt storbyferien, så er det jo bare at gå i gang med at pakke. Men hvis du er på udkig efter en lækker storbyferie rejse, så kan du bestille den gennem Spies – de har rejser til mange forskellige storbyer, herunder alle de velkendte europæiske storbyer men også steder som Dubai og New York, hvis du vil længere væk.

Tips til pakningen til storbyferien

En storbyferie er ofte over en kortere periode som en forlænget weekend, hvorfor det først og fremmest er vigtigt at prøve at begrænse sig. Det kan man gøre ved at sørge for, at ens storbyferie garderobe kan mikses og matches på kryds og tværs, så man kan bruge de samme par bukser til to forskellige t-shirt eller lignende. Det giver mere plads til at shoppe, hvilket ofte er en begivenhed i sig selv på storbyferie rejsen.

En anden ting, der er vigtig at tænke over, når man skal på storbyferie, hvor man ofte går meget rundt, er at have noget fornuftigt fodtøj med. En ting er, at man gerne vil se smart ud, når man bevæger sig rundt i den pulserende storby blandt byens trendsættere. Men vigtigere er det altså, at have noget fodtøj med man går godt i, så man undgår vabler og andre skader. Et par sneakers er et rigtig godt alternativ, ikke alene fordi de er gode at gå i, men sneakers er samtidig vildt moderne for tiden. Det er endda populært at matche sine sneakers med både bukser samt kjole og nederdel. Så et par snearks på storbyferien er genialt, da de kan bruges ved mange forskellige lejligheder til ethvert outfit.

Overtøjet er også en god idé at have med i sine overvejelser, når man pakker. Det er nemt at komme til at slæbe for meget med, så det er igen en god idé at vælge en jakke, der kan bruges ved flere lejligheder. Det er også en god idé, hvis man kan have en trøje indenunder jakken, hvis det bliver køligere om aftenen.

Derudover er det en god idé at tænke i at pakke tøj i lette materialer, i hvert fald hvis du har planer om at shoppe en masse, og dermed får brug for kiloene, når du skal rejse hjem.

Bestil din storbyferie i dag

Det er højsæson for rejser lige nu, men hvis du bestiller en storbyferie rejse udenfor højsæsonen i dag, er chancen at du kan spare en del penge. Du kan se alle de lækre storbyferie destinationer hos Spies på deres hjemmeside lige her. Nøjes med at drømme dig væk til en eventspækket storbyferie eller book rejsen og se frem til kulturelle seværdigheder, lækker mad og gode shoppingmuligheder.