Moden i 1970’erne handlede om individualitet. I begyndelsen af 1970’erne proklamerede Vogue ’Der er ingen regler i modebranchen nu’ på grund af overproduktion og oversvømmelse af markedet med billigt syntetisk tøj. Fælles for 70’erne var i øvrigt korte nederdele, de androgynøse glam rock og disco stilarter, der introducerede platform sko, lyse farver, glitter og satin. Disse og mange andre 70’er trends, har været inspiration for brandet Margit Brandt. Så hvis du er fan af 70’erne og moden på daværende tidspunkt, bør du tage et kig på Margit Brandts seneste kollektion.

Relanceringen af Margit Brandt

Margit Brandt var en velkendt designer tilbage i 70’erne og havde mange samvær med store modedesignere i Paris og New York – de to største steder for modeelskere. Sammen med sin mand, Erik Brandt, udfordrede de modebranchen med deres revolutionerende og eksklusive måde at tænke på kvinders slid.
Brandet har ligget i dvale i nogle år, men blev relanceret i 2017. Nogle af stilarterne fra den nye SS17 kollektion afspejles fra de gamle skitser fra 70’erne. Gamle design er genfødt med nye vendinger, og ånden i Margit Brandts fantastiske designs lever gennem den nye samling.

En af vores tiders stærkeste designerikoner er nu tilbage på modeområdet. Margit Brandt skabte dristige stilarter i 70’erne for kvinder over hele verden.

Relanceringen af Margit Brandt fandt sted i januar 2017, og her finder du nogle af de vigtigste elementer fra hendes originale samlinger.

Så hvis du er fan af 70’erne og tendenserne, der prægede modebilledet dengang, vil du helt sikkert også forelske dig i relanceringen af Margit Brandt.

Køb Margit Brandt her

Du kan få fingrene i de lækre Margit Brandt styles hos Johs Fashion, der i øvrigt forhandler mange andre brands til den modebevidste kvinde. I de tre butikker finder du en behagelig kundeservice og en dejlig atmosfære, der gør shopping oplevelsen meget bedre.

Men er du mere til at sidde derhjemme og købe ind på nettet, så kan du også handle Margit Brandt gennem Johs Fashion’s hjemmeside.