Konfirmation er sammen med dåb og bryllup en af de helt store milepæle i livet. Det særlige ved konfirmationen er, at det er første gang man som borger officielt bliver givet et valg – første gang, man får smagen af både ansvar og frihed. Netop fordi det er det første større valg, man bliver bedt træffe selv, handler konfirmationen i lige så høj grad om overgangen fra barn til voksen, som den handler om religion og tradition. Derfor er festen også utrolig vigtig – uanset om den unge vælger en religiøs eller borgerlig konfirmation (nonfirmation).

I det følgende får du tips til, hvordan du arrangerer den perfekte konfirmation for den unge kvinde, som står på tærsklen til selvstændighedens frihed, fristelser og udfordringer. Men hvad indebærer den perfekte konfirmation? Selvfølgelig vidunderlig pynt og skønne gaver!

En taske fra Blossom til den blomstrende konfirmand

Konfirmationen er for mange unge konfirmander den første mulighed for at ønske sig lækkert design og luksus. På denne dag er gavebudgettet nemlig væsentligt større, end det plejer. Samtidig er konfirmationen en oplagt dag, at give noget, som holder længe. Noget, som konfirmanden kan gemme og mindes den store dag ved. Eller noget, som hun kan bruge i sin videre færd mod voksenlivet. På Blossoms hjemmeside kan du finde et utal af lækre luksusprodukter, som er oplagte konfirmandgaver! Bl.a. kan du finde tasker, punge, net, telefon covers og handsker fra det eksklusive mærke DAY Birger et Mikkelsen (i daglig tale: ”DAY”).

Der er ikke noget at sige til, at DAY er et eftertragtet og trendy mærke. DAYs design er en kombination af en elegant, simpel silhuet og etniske detaljer hentet fra lande over hele verden. DAY er et stærkt brand inden for alsidig mode, som udfylder den moderne kvindes behov. Det er både et funktionelt, holdbart og æstetisk flot design. DAY er et rigtigt godt bud på en konfirmandgave, netop fordi designet er ungdommeligt og tidløst på én og samme tid. Hertil er det produkter, som passer til næsten alle tøjstile. Se mere her – men husk, at det er konfirmanden, og ikke dig, der skal forkæles!

Yndig og skøn pynt fra Kija-design

Kija-designs produkter er feminine og festlige, hvorfor du er garanteret en yndig fest. At lokalet er smukt, er ikke kun vigtigt på dagen – det er også vigtigt for de mange billeder, som bliver taget. For billeder fra konfirmationen er ikke blot nogle, der bliver gemt på telefonen – de bliver også printet ud, gemt og hængt op. En smuk pynt som baggrund til den unge og stolte konfirmand, er derfor noget, som vil give glæde i mange år. Se mere her og bliv inspireret til en fortryllende pyntning!

På Kija-design finder du både accessories, bånd og sløjfer, bordkort og bordholdere, duge, bordpynt, engangsservice, gaver og gaveæsker, gæstebøger, lys og lysestager og pynt til lokalet. På siden finder du selvfølgelig også alt inden for relevante DIY-produkter. Så er du og konfirmanden kreative sjæle, kan i roligt tage et kig på de mange fine pyntesager, perler og klistermærker. Hos Kija-design kan du med andre ord nemt og hurtigt få købt al pynt ind ét sted. Det er en stor fordel, idet du sparer en del tid ved ikke at skulle fare land og rige rundt efter først det ene og så det andet.